top of page

Anmeldelser

Her er hvad nogle af mine klienter fortæller

Pernille, 32 år:

"Efter at jeg blev ramt af arbejdsrelateret stress, og måtte sygemeldes, fik jeg en meget betydningsfuld og stor hjælp hos Mathilde.
Udover hendes nærværende og trygge rammer, oplevede jeg også en høj faglig forståelse for mine udfordringer, hvor hun bl.a. hjalp mit nervesystem til igen at finde ro, og til at jeg kunne slippe for ubehagelige stresssymptomer.
Forløbet har på kort tid hjulpet mig med at få det godt igen, finde tilbage til arbejdsglæden, og endnu vigtigere, at komme videre med en øget bevidsthed og brugbare redskaber, som jeg kan læne mig op ad for at undgå at blive ramt af en lignede situation.
Jeg har stor tillid til Mathilde og vil i fremtiden gerne have hendes hjælp igen, hvis jeg får brug for det. De varmeste anbefalinger herfra."

 

Kvinde, 30 år:

"Jeg har netop afsluttet et længerevarende forløb hos Mathilde, og hun hjalp mig med at finde årsagen til min depression. Hun har fået mig til at se mig selv i et helt andet lys og se på mit liv udefra. Hun har været god til at få mig til at reflektere over vores samtaler, og hun har været den person, der gjorde en forskel, hvor jeg gerne ville ændre noget. Hun har fået mig til at se, at unødvendigt stress ikke er holdbart i det lange løb og kan være en af grundene til min depression. Hun hjalp mig til at finde mine følelser - hele følelsesregistret både de gode, men også de hårde følelser, og hjalp mig med at give udtryk for dem. Mathilde er utrolig nem at tale med og man bygger nemt et tillidsforhold med hende efter kun få sektioner. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre psykolog for mig."

Laura, 28 år:

"Jeg har været i et forløb hos Mathilde Ørtoft for at få hjælp til at få styr på min angst. Det har været utrolig professionelt og effektivt forløb, hvor jeg har følt mig imødekommet og hjulpet. Jeg gik altid derfra med en følelse af tryghed. Det har været nemt at skabe den nødvendige tillid. Jeg vil altid vende tilbage, hvis det skulle blive nødvendigt igen."

Kvinde, 23 år:

"Forløbet ved Mathilde har været trygt og professionelt. Jeg er blevet hjulpet til at se nye sider af mig selv, samt lære mig selv og mine krops reaktioner bedre at kende og fået redskaber til at agere ud fra det".

Se også anmeldelser på Google fra tidligere klienter

bottom of page