top of page

Er du ufrivilligt single?

Vil du også have en kæreste?

Du er sådan set glad for dig selv. Der er meget der lykkes for dig – men det er, som om det med at få en kæreste driller. Du ser på andre og tænker: ”Hvis vedkommende der kan få en kæreste, hvorfor kan jeg så ikke?!”. Kan du genkende dig selv?

 

Du har måske ikke svært ved at møde potentielle kærester. Men det ender som regel med, at du finder ud af, at ham eller hende, du har mødt, alligevel ikke er den rigtige.

 

Du bliver dagligt konfronteret med positive billeder på de sociale medier om andres lykkelige og lette liv med kærester, ægtefæller og børn og du vil gerne have det samme. Dine venner har kærester og måske børn, mens du stadig er single. Måske kan du genkende nogle af disse ting:

 

  • At det kan være svært at være dig selv og slappe af, når du møder en potentiel partner

  • At du ret hurtigt begynder at finde fejl og mangler ved den anden

  • At du begynder at trække dig væk, når den anden bliver for interesseret i dig eller for glad for dig

  • At det ofte har været dig, der har afsluttet relationer til potentielle kærester

 

Det er let at opleve, at man er den eneste, der oplever at det er udfordrende at finde en kæreste og som tiden går, bliver du ind imellem i tvivl om det er dig, der er noget galt med.

 

Som psykolog med lang erfaring med kærlighedsmønstre ved jeg, at der er nogle fælles udfordringer, der går igen hos mange velfungerende singler, der har svært ved at komme i et varigt forhold. Jeg ved, at det er muligt at arbejde med udfordringer som disse i et terapeutisk forløb og det er min erfaring, at man som ufrivilligt single kan bryde sine mønstre, hvis man får hjælp i processen. Det kræver mod og psykologisk viden om, hvilke mekanismer, der er på spil, når det er svært at få eller blive sammen med en kæreste. Jeg har den viden og jeg vil gerne dele den med dig og du er velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan hjælpe dig med at få en kæreste.

bottom of page